RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив незапосленима ромске националности за доделу субвенције за самозапошљаванје

Институција која расписује конкурс: Национална служба за запошљавање

Рок за предају документације: 30-06-2015

Тема: Запосленост

Износ гранта: 160.000 динара.

Круг апликаната: незапослени ромске националности.

Резиме: Субвенција за самозапошљавање намењена је незапосленима ромске националности који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање и имају завршену обуку за започињање сопственог посла.

Субвенција за самозапошљавање додељује се незапосленом у једнократном износу од 160.000,00 динара, ради оснивања радње, задруге или другог облика предузетништва , као и оснивања привредног друштва, уколико оснивач заснива у њему радни однос.
Незапослени који оствари право на субвенцију за самозапошљавање у обавези је да обавља регистровану делатност најмање 12 месеци.

Линкови:
Национална служба за запошљавање

 

Избор из конкурса

Обуке запослених у јавном сектору за процену вредности јавне имовине

У оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", у понедељак и уторак, 24. и 25. фебруара 2020. године, у просторијама скупштинске сале општине Бајина Башта, биће организован први сет обука запослених у локалној самоуправи и јавним предузећима Бајине Баште за процену рачуноводствене вредности јавне имовине.

 

Избор из вести

ОБАВЕШТЕЊЕ

Услед проглашења ванредне ситуације која подразумева и забрану кретања на територији Републике Србије и Босне и Херцеговине, одлаже се спровођење обука из области агротуризма у оквиру јавног позива Erasmus plus пројекта LANDS.

У току трајања ванредног стања заинтересовани полазници могу приступити свим материјалима са кусева на Моодле платформи: http://vpts.edu.rs/moodle/course/index.php?categoryid=8

Све даље активности на реализацији обука могу се спроводити путем платформе а заинтересовани се могу обратити на маил адресу danijela.jandric@rrazlatibor.rs.

Након престанка важења ванредног стања, заинтересовани корисници биће обавештени о даљем начину рада.

 

 

Тренутна посета

Имамо 313 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив незапосленима ромске националности за доделу субвенције за самозапошљаванје