RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за учешће на конкурсу за Награду ЕУ за истраживачко новинарство

Институција која расписује конкурс: Европска комисија

Рок за предају документације: 13-05-2015

Тема: Информисање

Износ гранта: од 3.000 до 5.000 евра.

Круг апликаната: новинари.

Резиме: Истраживачке приче објављене у периоду између 1. јануара и 31. децембра 2014. године, које извештавају о друштвеним темама у вези са злоупотребом моћи и основних људских права, корупцијом и организованим криминалом у Србији, а са којима јавност на други начин не би била упозната.

За Награду ЕУ за истраживачко новинарство могу се номиновати приче које су објављене или емитоване у било ком медију у Србији: штампаном, радио, ТВ, онлајн медију или њиховој комбинацији.

За награду се могу номиновати истраживачке приче које су објављене или емитоване у медијима у Србији (намењене публици у Србији) на српском језику, језицима мањина или међународним језицима.
Линкови:
Делегација Европске уније у Републици Србији

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Регионална развојна агенција Златибор и Академија струковних студија Западна Србија Одсек Ужице расписују

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Програм обука из области агротуризма се реализује у оквиру Ерасмус плус пројекта 585833-EPP-1-2017-1-RS-EPPKA2-CBHE-JP ЛАНДС: "Следећа дестинација Балкан: развој агротуризма". Пројекат има за циљ изградњу капацитетa у високом образовању, тако да оно има активну улогу у развоју друштва које стреми побољшању квалитета живота у руралним областима кроз диверзификацију руралне економије.

 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 300 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за учешће на конкурсу за Награду ЕУ за истраживачко новинарство