RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив у оквиру прекограничног програма Србија – БиХ

Институција која расписује конкурс: Делегација Европске уније у Републици Србији

Рок за предају документације: 20-07-2015

Тема: Инфраструктура

 

Износ гранта: 300.000 - 600.000 евра.

 

Величина сопственог учешћа: 15 %

Круг апликаната: државне институције, јавне предузеће, локалне самоуправе.

Резиме: Делегација Европске уније у Републици Србији и Делегација Европске уније у Босни и Херцеговини објавиле су позив за достављање предлога пројеката за следећу приоритетну област:
1.1 Унапређење продуктивности и конкурентности економских, руралних и еколошких ресурса

Пројекти ће бити финансијски подржани кроз Инструмент за претприступну помоћ (ИПА) из алокација за Прекогранични програм Србија – Босна и Херцеговина за 2012. и 2013. годину. У оквиру позива средства су намењена за финансирање пројеката из обе партнерске земље који ће се бавити превенцијом поплава, обновом и реаговањем у случају природних непогода.

Линкови:
ЕуропАид

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 369 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив у оквиру прекограничног програма Србија – БиХ