RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Перспектива за одрживост

Институција која расписује конкурс: Траг фондација

Рок за предају документације: 05-10-2015

Тема: Цивилно друштво

Износ гранта: 9.000 УСД.

Круг апликаната: цивилне организације.

Резиме:
Траг фондација објавила је конкурс под називом „Перспектива за одрживост“ који има за циљ подстцање организација и мрежа организација цивилног друштва, као и мреже организација да стратешки промишљају и користе иновативне филантропске и фандрејзинг праксе како би постале дугорочно одрживе.

Пројекти с којима се организације пријављују нису тематски ограничени. Ипак, потребно је да буду у складу с мисијом организације односно мреже, као и да буду релевантни за ширу заједницу и већи број људи. Потребно је и да имају потенцијал за прикупљање средстава и да буду дугорочно одрживи. Реалан план одрживости пројекта подразумева да буде оријентисан на независне изворе финансирања као што су донације од појединаца, привреде и економских активности организација/мрежа. Организације које буду укључене прикупљаће средства за своје пројекте у заједницама у којима делују, а и шире, уз финансијску подршку од 3000 УСД и консултативну помоћ Траг фондације. Траг ће им такође доделити и донацију једнаку прикупљеном износу до маскималне суме предвиђене програмом, која износи 9000 УСД.

Програм Перспектива за одрживост спроводи Траг фондација у оквиру пројекта ФИлантропија за локалне заједнице у партнерству и уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД).

 

Линкови: Траг фондација

Избор из конкурса

Јавни позив за достављање пројектних предлога за подршку запошлјавању младих и социјалном уклјучивању у неразвијеним подручјима

Јавни позив за достављање пројектних предлога за подршку запошлјавању младих и социјалном уклјучивању у неразвијеним подручјима

Како се пријавити?

Пријаве се подносе искључиво на е-маил адресу: рсоц.апплицатионс@унопс.орг
Сви обрасци неопходни за пријављивање доступни су на дну ове странице.
 

Избор из вести

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Регионална развојна агенција Златибор и Академија струковних студија Западна Србија Одсек Ужице расписују

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Програм обука из области агротуризма се реализује у оквиру Ерасмус плус пројекта 585833-EPP-1-2017-1-RS-EPPKA2-CBHE-JP ЛАНДС: "Следећа дестинација Балкан: развој агротуризма". Пројекат има за циљ изградњу капацитетa у високом образовању, тако да оно има активну улогу у развоју друштва које стреми побољшању квалитета живота у руралним областима кроз диверзификацију руралне економије.
 

Тренутна посета

Имамо 400 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Перспектива за одрживост