RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс за пројекте удружења која међу младима промовишу толеранцију и разумевање без обзира на сексуалну оријентацију и родни идентитет

Институција која расписује конкурс: Канцеларија за људска и мањинска права

Рок за предају документације: 11-09-2015

Тема: Људска права


Износ гранта: 444.400 динара.

Круг апликаната: удружења.

Резиме:
Општи циљ је стварање окружења које промовише различитости, инсистира на признавању једнаких права за све, социјалној инклузији ЛГБТ особа и поштовању демократских принципа грађанског друштва.

Специфични циљеви кампање укључују:
- повећање нивоа информисаности међу младима о темама и изазовима који су значајни за ЛГБТ популацију у Србији;
- отклањање постојећих предрасуда и стереотипа о припадницима/ама ЛГБТ популације међу младима;
- смањење стигме и дискриминације према ЛГБТ популацији међу младима;
- промоцију основних и других људских права загарантованих Уставом Реублике Србије, без обзира на индивидуалне карактеристике укључујући и сексуалну оријентацију и родни идентитет.

 

Линкови: Канцеларија за људска и мањинска права

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

ОБАВЕШТЕЊЕ

Услед проглашења ванредне ситуације која подразумева и забрану кретања на територији Републике Србије и Босне и Херцеговине, одлаже се спровођење обука из области агротуризма у оквиру јавног позива Erasmus plus пројекта LANDS.

У току трајања ванредног стања заинтересовани полазници могу приступити свим материјалима са кусева на Моодле платформи: http://vpts.edu.rs/moodle/course/index.php?categoryid=8

Све даље активности на реализацији обука могу се спроводити путем платформе а заинтересовани се могу обратити на маил адресу danijela.jandric@rrazlatibor.rs.

Након престанка важења ванредног стања, заинтересовани корисници биће обавештени о даљем начину рада.

 

 

Тренутна посета

Имамо 307 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс за пројекте удружења која међу младима промовишу толеранцију и разумевање без обзира на сексуалну оријентацију и родни идентитет