RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за прикупљање предлога пројеката за ревитализацију и развој истраживања и образовања у јавном сектору

Институција која расписује конкурс: Министарство просвете и науке и технолошког развоја

Рок за предају документације: 12-09-2015

Тема: Наука, Образовање – обука


Износ гранта: нема података.

Круг апликаната: високошколске установе; научноистраживачке организације; друге организације и удружења регистроване за обављање делатности образовања или науке.

Резиме:
Циљ јавног позива је да се направи листа приоритетних пројеката како би се у сарадњи са зајмодавцем - Европском инвестиционом банком одредили нови пројекти за финансирање из неискоришћених средстава кредита уговореног 2010. године, претходно намењених за групу пројеката који у протеклом периоду нису реализовани и пројеката који због промењених тржишних околности захтевају ревизију.

Јавни позив се односи на пројекте за ревитализацију и развој истраживања и образовања у јавном сектору у Србији укључујући модернизацију постојећих истраживачких капацитета и инфраструктуре, редефинисање и формирање нових научних или образовних центара, изградњу смештајних објеката за студенте и младе научнике, модернизацију инфраструктуре академских и образовних институција и усклађивање потенцијалних приоритета и потреба са уговореним и реалним изворима финансирања.

 

Линкови: Министарство просвете, науке и технолошког развоја

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Регионална развојна агенција Златибор и Академија струковних студија Западна Србија Одсек Ужице расписују

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Програм обука из области агротуризма се реализује у оквиру Ерасмус плус пројекта 585833-EPP-1-2017-1-RS-EPPKA2-CBHE-JP ЛАНДС: "Следећа дестинација Балкан: развој агротуризма". Пројекат има за циљ изградњу капацитетa у високом образовању, тако да оно има активну улогу у развоју друштва које стреми побољшању квалитета живота у руралним областима кроз диверзификацију руралне економије.

 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 301 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за прикупљање предлога пројеката за ревитализацију и развој истраживања и образовања у јавном сектору