RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Централноевропска иницијатива: миграције, мобилност и умрежавање

Институција која расписује конкурс: Централ Еуропеан Инитиативе (ЦЕИ)

Рок за предају документације: 15-10-2015

Тема: Избеглице, Људска права

 

Износ гранта: 15.000 евра.

 

Круг апликаната: правна лица.

Резиме:
Централноевропска иницијатива расписала је ванредни позив за кофинансирање пројеката који се баве питањима миграција и подразумевају иновативне активности које промовишу мобилност и умрежавање.

Предлоге пројеката могу поднети јавне и приватне институције, као и међународне и регионалне организације, а треба да буду усмерени на подизање капацитета и преношење добрих пракси.

Линкови: The Central European Initiative (CEI)

Избор из конкурса

Б2Б састанци на LEAP Summit u Zagrebu

У оквиру међународне конференције LEAP SUMMIT која се одржава у Загребу, Европска мрежа предузетништва Хрватске, у партнерству са Развојном агенцијом Србије (РАС), 26. марта ове године организује Б2Б сусрете за иновативна предузећа, предузетнике и Startup-ове. Догађај је првенствено намењен иновативним предузећима, startup-овима, фрееланцерима, инвеститорима, удружењима, студентима, универзитетима и истраживачким институцијама, као и свима онима који желе успоставити међународну пословну сарадњу и истражити нова тржишта.

 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 350 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Централноевропска иницијатива: миграције, мобилност и умрежавање