RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс и захтев о коришћењу подстицајних средстава за развој пољопривредне производње давањем кредита преко банака у сарадњи са јединицама локалне самоуправе у 2010. и 2011. год

Програм/пројекат спроводи: Влада Републике Србије
Институција која објављује конкурс: Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде

Тема конкурса (циљеви/приоритети): Подстицајна средстава· за развој пољопривредне производње давањем кредита преко банака· у сарадњи са јединицама локалне самоуправе· у 2010. и 2011. години.

Кандидати: Локалне самоуправе (градови и општине) које имају посебан рачун или подрачун, са издвојеним средствима за подршку пољопривреди.
Финансирање: Износ подстицајних средстава не може бити мањи од 1.000.000,00 ни већи од 30.000.000,00 динара

Рок за пријаву: 10.03.2011. године
Извор информације: Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде·
Контакт: 011/ 3348-045,· 011/ 3348-054

Избор из конкурса

Обуке запослених у јавном сектору за процену вредности јавне имовине

У оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", у понедељак и уторак, 24. и 25. фебруара 2020. године, у просторијама скупштинске сале општине Бајина Башта, биће организован први сет обука запослених у локалној самоуправи и јавним предузећима Бајине Баште за процену рачуноводствене вредности јавне имовине.

 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 294 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс и захтев о коришћењу подстицајних средстава за развој пољопривредне производње давањем кредита преко банака у сарадњи са јединицама локалне самоуправе у 2010. и 2011. год