RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Завршени конкурси

Суфинансирање програма/пројекта у области заштите и унапређења људских и мањинских права

Институција која објављује конкурс: Министарство за људска и мањинска права РС

Тема конкурса: Циљ конкурса је реализација програма/пројеката који ће допринети унапређењу стања људских и мањинских права у Републици Србији.

Опширније...

Подизање капацитета за унапређивање положаја Рома у РС

Институција која објављује конкурс: Министарство за људска и мањинска права РС

Тема конкурса: Циљ конкурса је реализација програма/пројеката који ће допринети унапређивању положаја Рома у Републици Србији.Предмет конкурса је суфинансирање програма/пројеката у циљу реализације Акционог плана за спровођење Стратегије за унапређивање положаја Рома у Републици Србији.

Опширније...

Позив за подношење предлога пројеката у области борбе против сексуалног и родно заснованог насиља

Институција која објављује конкурс: Министарство рада и социјалне политике РС, Управа за родну равноправност у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој, уз финансијску подршку Владе Краљевине Норвешке

Тема конкурса: У оквиру овог конкурса финансираће се активности које за циљ имају унапређење и развој услуга за жртве сексуалног и родно заснованог насиља (СОС линије, услуге психо-социјалне подршке, правне помоћи, здравствене помоћи, обуке у инстутуцијама за запослене који директно пружају услуге жртвама СРЗН, интервентни мобилни тимови и слично).

Опширније...

Конкурс за удружења грађана за програм Успешни фандрејзинг

Институција која објављује конкурс: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF) у партнерству са Институтом за одрживе заједнице (ISC), а уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (USAID)

Тема конкурса: У оквиру програма Иницијатива јавног заговарања грађанског друштва у Србији, Балкански фонд за локалне иницијативе у партнерству са Институтом за одрживе заједнице, а уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој током 2011. и 2012. године спроводи програм Успешни фандрејзинг. Програм за циљ има подршку удружењима грађана у постизању одрживости кроз оријентисање на разноврсне изворе финансирања, истраживање нових начина прикупљања средстава у локалној заједници и подстицање корпоративне и индивидуалне филантропије.

Опширније...

Koнкурс за доделу подстицајних средстава за унапређење заштите потрошача у РС за 2011.

Институција која објављује конкурс: Министарство трговине и услуга

Тема конкурса : Јачање капацитета удружења и њихових савеза, а чија је област остваривања циљева заштита потрошача, кроз Регионална саветовалишта потрошача као подршка активностима Центра за заштиту потрошача у оквиру Одељења за заштиту потрошача Министарства трговине и услуга.
Предлог пројекта подноси се само за један регион и то тако да удружење или савез, подносилац предлога, има седиште у региону на који се пројекат односи.

Опширније...

Конкурс за реализацију програма подршке хуманитарним и друштвеним организацијама у 2011. години

Институција која објављује конкурс: град Ужице

Тема конкурса: Програм има за циљ обезбеђење одрживости услуга и активности које реализују организације грађанског друштва у следећим областима: социјална политика, развој локалне заједнице, очување традиционалних културних и историјских вредности, заштита животне средине, подршка алтернативним и традиционалним културним садржајем, превенција здравља и здравствена подршка.

Опширније...

Позив за учешће на пројекту „Процена капацитета и баријере примене биомасе и геотермалне енергије у Републици Србији“

Институција која објављује конкурс: Министарство животне средине и просторног планирања Републике Србије

Тема конкурса: У оквиру реализације пројекта "Процена капацитета и баријере примене биомасе и геотермалне енергије у Републици Србији", који финансира Република Чешка,· а имплементира Организација Уједињених нација за индустријски развој (УНИДО), Министарство животне средине и просторног планирања у сарадњи са Министарством рударства и енергетике објавило је Позив за учешће малим и средњим предузећима (МСП)· на пројекту " Процена капацитета и баријере примене биомасе и геотермалне енергије у Републици Србији".

Опширније...

Избор из конкурса

Јавни позив за финансијске подршке почетнике у пословању

Институција која расписује конкурс: Министарство привреде

Рок за предају документације: 31-12-2018

Тема: Развој предузетништва
 

Избор из вести

Компанија дм дрогерие маркт покреће пројекат „дм инкубатор”

Најуспешнији, нови производи српских произвођача наћи ће се на полицама свих дм продајних објеката широм Србије

Београд, 1. октобар 2018. године – Компанија дм дрогерие маркт покренула је пројекат „дм инкубатор” који српским произвођачима пружа могућност да развију свој производ и пласирају га на домаће тржиште кроз ланац дм продавница, како би допринела развоју домаће производње и конкурентности домаћих производа на нашем тржишту. Учешћем у овом пројекту, који се реализује у сарадњи са УСАИД Пројектом за конкурентну привреду, Развојном агенцијом Србије (РАС) и Националним удружењем за развој органске производње Сербиа Органица, произвођачи из сегмента хране, додатака прехрани или козметике, односно производа за негу и лепоту, стичу могућност да свој производ на најбољи начин представе на домаћем и, потенцијално, најзахтевнијим европским тржиштима.

 

Тренутна посета

Имамо 98 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Конкурси Завршени конкурси