Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

2. састанак Заједничког пројектног тима

Организација Почетне конференције пројекта је искоришћена и за реализацију, другог по реду, састанка Заједничког пројектног тима. Била је то лепа прилика да се у пуном саставу представимо једни другима и продискутујемо неке од најважнијих активности пројекта, у овом тренутку.

Посебан акценат је стављен на процес селекције кандидаткиња у две националне службе запошљавања, као основни предкорак за даље спровођење пројекта. Том приликом су размењена искуства између институција две земље, када је реч о овим активностима. Постигнут је инцијилни договор да се већ средином јула организује узвратна посета чланова Тима из Ужица, како би се извршило групно информисање одабраних кандидаткиња од стране аутора пројекта. Биће то добра прилика и за разматрање неких других важних аспеката пројекта, попут ангажовања експертске подршке, набавке специјализоване опреме, спровођење једномесечног стручног тренинга и сл.

Након завршеног састанка, чланови Пројектног тима су заједно дошли на Почетну конференцију пројекта у просторије Градске куће у Ужицу.