Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

CROSS SPA на 46. међународном сајму туризма у Новом Саду

На овогодишњем скупу туристичке индустрије Србије у Конгресном центру Новосадског сајма, у оквиру 46. Међународног Сајма туризма ЛОРИСТ, Мирослав Рађен, директор Туристичке организације регије Западна Србија је у склопу пројектних активности регије представио прекогранични пројекат Cross spa. Представљајући циљеве и активности пројекта, аудиторијуму је указано на студију Анализа стања и могућности унапређења здравственог туризма која се финализира кроз овај пројекат.

Поред представника Савета за туризам Војводине, Покрајинског секретаријата за привреду  и Туристичких организација Војводине и Новог Сада, презентацији су присуствовали представници Туристичке организације Србије, Туристичке организације Београда, Универзитета Сингидунум,  Републичког завода за статистику, Конгресног бироа, Удружења хотелијера ХОРЕС, ЈУТЕ, Удружења Бања Србије, Кампинг асоцијације Србије,  Удружења организатора туристичких манифестација и Удружења за сеоски туризам Србије.

На скупу су се сагледавале активности и резултати најзначајнијих актера у туризму, како би се на најбољи начин допринело ефикаснијем умрежавању и сарадњи туристичких радника и институција.