RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за суфинансирање иновационих активности стручних друштава проналазача у 2013. години

Институција која расписује конкурс: Министарство просвете и науке и технолошког развоја

Рок за предају документације: 9. децембар 2013.

Тема:

Износ гранта: Нема података.

Круг апликаната: Организације.

Резиме:  ЦИЉЕВИ И ОЧЕКИВАНИ РЕЗУЛТАТИ
У циљу развоја, реализације и поспешивања иновационе делатности, а ради подстицаја активности стручних друштава проналазача које су у функцији унапређивања научне и технолошке баштине, по основу овог јавног позива финансирају се активности стручних друштава-савеза/удружења проналазача које представљају допринос у развоју иноваторства. Јавни позив се реализује у складу са Програмом помоћи стручним друштвима проналазача који је утврђен Уредбом о утврђивању програма иновационе делатности за 2013. годину („Службени гласник РС”, број 30/13).

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

У оквиру

Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде

Јавни позив за спровођење пакета услуга за младе и жене предузетнице објављује се у складу са Програмом стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција (у даљем тексту: Програм ССУ за ММСПП).

 

Избор из вести

Јавни позив за спровођење бесплатне менторинг услуге

Расписан је Јавни позив за спровођење бесплатне менторинг услуге која се реализује у оквиру Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се имплементира преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција.

 

Тренутна посета

Имамо 543 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за суфинансирање иновационих активности стручних друштава проналазача у 2013. години