RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за пријаву пројеката – Програм за унапређење локалне и регионалне инфраструктуре „Градимо заједно“

Министарство регионалног развоја и локалне самоуправе расписало је Јавни позив за пријаву пројеката који ће се реализовати у оквиру Програма мера за унапређење локалне и регионалне инфраструктуре „Градимо заједно“.

Програм се реализује у циљу побољшања услова за живот и рад људи у локалним самоуправама, кроз финансирање реализације локалних и регионалних инфраструктурних пројеката у областима путне, здравствене и социјалне инфраструктуре, инфраструктуре у области образовања и научних истраживања, културно-историјског наслеђа, и инфраструктуре у области школског спорта (школске сале и терени).

Средства за финансирање 50% укупне вредности свих пројеката у оквиру Програма, у износу од 204.995.000 динара, обезбеђена су Законом о буџету Републике Србије за 2014. годину из зајма Европске инвестиционце банке. Преостала средства у висини од 50% обезбеђују се из буџета јединица локалне самоуправе.

Пројекат може пријавити општина или град на чијој територији се реализује пројекат. Уколико је у питању регионални пројекат, пријављују га локалне самоуправе које га заједнички реализују. Локална самоуправа може пријавити један предлог пројекта за доделу средстава из Програма.

Пројекти ће се оцењивати и рангирати у складу са Критеријумима за оцењивање и одабир пројеката, који су саставни део Програма. Испуњеност услова по Програму и Јавном позиву  утврђује Комисија за оцењивање и одабир пројеката. Комисија ће разматрати само пријаве пројеката које су потпуне и благовремено поднете.

Министарство регионалног развоја и локалне самоуправе позива локалне самоуправе у Србији да пријаве пројекте који испуњавају услове из Јавног позива и Програма.

Рок за пријаву пројекта по овом јавном позиву истиче 21. фебруара 2014. године.

Више о Јавном позиву и Програму можете видети овде.

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

У оквиру

Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде

Јавни позив за спровођење пакета услуга за младе и жене предузетнице објављује се у складу са Програмом стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција (у даљем тексту: Програм ССУ за ММСПП).

 

Избор из вести

Јавни позив за спровођење бесплатне менторинг услуге

Расписан је Јавни позив за спровођење бесплатне менторинг услуге која се реализује у оквиру Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се имплементира преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција.

 

Тренутна посета

Имамо 546 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за пријаву пројеката – Програм за унапређење локалне и регионалне инфраструктуре „Градимо заједно“