RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни конкурс за суфинансирање пројеката у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“

Институција која расписује конкурс:     Делегација Европске уније у Републици Србији

Рок за предају документације:     24. април 2014.

Тема:     -

Износ гранта:     Нема података.

Круг апликаната:     Удружења и друге организације цивилног друштва.

Резиме:     Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије објављује Јавни позив за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва којима су додељена средства Европске Уније у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“.

Општи циљ конкурса је подстицање међународне и регионалне сарадње и промоција вредности на којима је заснована Европска унија.

Право учешћа на конкурсу имају удружења и друге организације цивилног друштва, регистроване код АПР-а, које делују на територији Републике Србије, а које су носиоци пројеката или партнери на пројектима који су одобрени и уговорени у оквиру програма Европске уније „Европа за грађане и грађанке“ у 2013. години и чије активности су у току у тренутку подношења пријаве. Право учешћа на конкурсу имају само носиоци пројеката или партнери на пројектима који захтевају обавезно кофинансирање.

Линк: Делегација Европске уније у Републици Србији

Избор из конкурса

КОНКУРС ЗА ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ У ОПШТИНИ ПРИЈЕПОЉЕ У 2021.ГОДИНИ (КОНКУРС ЈЕ ПРОДУЖЕН)

КОНКУРС ЈЕ ПРОДУЖЕН ДО 31. ОКТОБРА

У складу са уговором о сарадњи број 301/21 од 07.06.2021.године закљученим између локалне самоуправе Пријепоље, Фондације Ана и Владе Дивац и Регионалне развојне агенције Златибор, а уз техничку подршку УСАИД Програма за конкурентну привреду, Регионална развојна агенција „Златибор“ доо расписује:

 

КОНКУРС ЗА ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ У ОПШТИНИ ПРИЈЕПОЉЕ У 2021.ГОДИНИ


Конкурсом је планирана подршка пољопривредницима који се баве производњом и прерадом хране. Укупна расположива средства по овом конкурсу су 2.850.000,00 динара. На конкурс могу да конкуришу регистрована пољопривредна газдинства и то за постицаје за набавку:

- Нове опреме и механизације потребне за биљну и сточарску производњу и прераду пољопривредних производа

- Сертификованог садног материјала

 

Избор из вести

Почетна конференција пројекта Развој капацитета за енергетску транзицију и прилагођавање климатским променама Златиборског региона

У просторијама Регионалног иновационог стартуп центра, Регионална развојна агенција Златибор је 5. новембра 2020. године, заједно са својим партнерима РЕА Сјевер из Копривнице, одржала почетну конференцију пројекта „Развој капацитета за енергетску транзицију и прилагођавање климатским променама Златиборског региона“. Овај пројекат је део Европске климатске иницијативе (ЕУКИ) немачког Савезног министарства заштите животне средине, заштите природе и нуклеарне безбедности (БМУ), а суфинансира га Немачко друштво за међународну сарадњу (ГИЗ). Пројекат је започео 1. октобра 2020. године и трајаће до 31. јануара 2023. године. Укупна вредност пројекта је 418.459,00 ЕУР.

 

Тренутна посета

Имамо 552 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни конкурс за суфинансирање пројеката у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“