RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Реконструкција и адаптација малих спортских терена

Институција која расписује конкурс: Министарство омладине и спорта

Рок за предају документације: 16. мај 2014.

Тема: Омладина – спорт

 

Износ гранта: Нема података.

 

Круг апликаната: Локалне самоуправе.

Резиме: Министарство омладине и спорта (у даљем тексту: Министарство) објављује почетак реализације пројекта Реконструкција и адаптација малих спортских терена на територији Републике Србије. Овим пројектом предвиђена је реконструкција или адаптација и опремање постојећих терена у мултифункционалне спортске терене за четири врсте спорта (рукомет, мали фудбал, баскет и одбојку).

Основни циљ пројекта је стварање услова за масовно бављење спортом свих сегмената популације.

Средства за финансирање пројекта планирана су у буџету Министарства за 2014. годину, на позицији 511 – Буџетски фонд за финансирање спорта.

Пројектом је предвиђена реконструкција или адаптација постојећег терена у мултифункционални спортски терен, димензија 23х44м, укупне површине 1.012 м2, за четири врсте спорта (рукомет, мали фудбал, баскет и одбојку), са завршним слојем од асфалта и пратећом опремом (голови, кошеви и стубови са мрежом за одбојку).
Реализација пројекта је предвиђена у две фазе. Прву фазу реализује и финансира средствима буџета јединица локалне самоуправе, а другу фазу реализује и финансира Министарство омладине и спорта. У првој фази предвиђени су припремни радови, припремање подлоге за завршни слој, односно сви потребни радови за санирање постојећих дотрајалих терена, израда темеља са носачима за уградњу опреме и радови на одводњавању уколико су предвиђени пројектом, а у другој фази радови на постављању завршног слоја од двослојног асфалта, обележавање терена и опремање.

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈАВУ И КРИТЕРИЈУМИ У ПОГЛЕДУ ОДАБИРА ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ

Линкови: Министарства омладине и спорта

Избор из конкурса

OGLAŠAVANJE NABAVKE ZA USLUGU IMPLEMENTACIJU, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU

U okviru projekta "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Petra Ćelovića bb, 31000 Užice upućuje

 

Избор из вести

Радионица ‘’Соларни извори енергије као одговор на климатске промене”

Последице које нам остављају климатске промене (екстремни временски услови, смањење пољопривредних приноса, смањење квалитета и количине водних ресурса, губитак биодиверзитета, итд.) су све евидентније из године у годину. Имамо све мање времена да зауставимо овај тренд и због тога је, поред институција, неопходно укључивање грађана у процесе борбе против климатских промена. Постоје различити начини на које можемо дати допринос у овој “борби”, а соларни извори енергије су један од начина.

 

Тренутна посета

Имамо 533 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Реконструкција и адаптација малих спортских терена