Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

Јединствени wellness & spa производ Србије и Босне и Херцеговине

CROSS SPA пројекат је на дводневној радионици у Илиџи, у Сарајеву 10. и 11.12.2013. са представницима јавног, приватног и невладиног сектора наставио рад на дефинисању заједничког производа здравственог туризма.

Професор Алмир Пештек је 30 учесника водио кроз процес идентификације могућности за унапређење постојеће и развој нове понуде и тржишног наступа за нове производе. Прекогранични тимови туристичких агенција, невладиних организација, хотела и специјализованих болница су дизајнирали wellbeing програме.

Председница Мedical SPA асоцијације Србије, чланица одбора Balkan SPA академије прим. др Горана Исаиловић, је присутне упознала са светским трендовима и могућностима развоја Мedical SPA концепта у оквиру бренда Бање Балкана. Присутни су разматрали могућности нових Balkan Меdical Spa програма као што су: Health from nature academy programme, Healthy hotel programme, Mindfulness Center programme. Учесници тренинга су упознати са пројектом Balkan Spa Forest Hammam.

Постављена је платформа за заједнички производ која подразумева комбиновање утицаја природе, етнологије и традиције на здравље.