Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

Награда за друштвену одговорност додељена Рециклажном центру

На свечаности у београдском Аероклубу, у среду 25. марта уручене су главна награда и два специјална признања – за иновативност и друштвену корисност, у оквиру такмичења AUREA 2015. Додели признања присуствовали су многобројни представници дипломатског кора, пословне заједнице и медија. У изузетно јакој конкуренцији великих привредника и компанија наш Центар за рециклажу текстила је имао ту част да добије специјално признање за друштвену корисност. Главна награда за инвестицију године је припала  компанији Tigar Tyres из Пирота, док је специјално признање за иновативност припало београдској start-up компанији TruckTruck.

Награде је доделио петочлани стручни жири у саставу: Наташа Кецман из Привредне коморе Србије, Дејан Ерић из Института економских наука, Маринко Укропина, директор компаније СГС, Војин Шенк, професор Факултета техничких наука у Новом Саду, Душан Томић, партнер у КПМГ и Владимир Медан, професор Београдске банкарске академије.

Oво признање је изузетан подстрек напорима које Удружење Женски центар, са својим партнерима, улаже у функционално успостављање и одрживост Центра за рециклажу Ужице. Верујемо да ћемо захваљујући њему додатно испромовисати нашу пословну идеју и тако ефикасније обезбедити неопходна средства за њену пуну реализацију.

[ngg src=“galleries“ ids=“81″ display=“basic_thumbnail“]