Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

Награђени победници ђачких квизова у ужичким школама

Након вишемесечних едукативних предавања која су спроведена у две пилот школе у Ужицу – Економској и Техничкој, у уторак, 13. октобра у свечаној сали Економске школе реализовано је заједничко дружење ученика, професора, реализатора пројекта и представника донатора. Била је то уједно и прилика да се саопште резултати квизова знања на тему биомасе, који су представљали круну вишемесечне едукације ученика.

Тако су књигама и дипломама награђене ученице Душица Николић (Техничка школа) и Марија Марковић (Економска школа)  које су освојиле највећи број поена на квиз такмичењима, док су сви остали учесници квизова добили симболичне награде, као успомену на учешће у овом пројекту.
Била је ово прилика да се присутни подсете активности спроведених претходних месеци, попут: 12 предавања у свакој од школа, једнодневног излета у погон фабрике за производњу пелетам као и квиза знања. Од присутних се могло чути да су врло задовољни пројектним активностима и да се радују евентуалној новој сарадњи, што је наишло и на одобравање гошће из GIZ-a, организације која је финансијски помогла овај пројекат.

На крају, преостаје нам да своје идеје адекватно формулишемо, па да се обратимо донатору за подршку, што је задатак који РРА Златибор радо прихвата, у складу са мандатом који као организација има у Региону.

[ngg src=“galleries“ ids=“47″ display=“basic_thumbnail“]