Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

SMART INNO пројекат покреће паметну мрежу актера иновација у Јадранско-јонској регији

У складу са циљевима SMART INNO пројекта, који су усмерени  на успостављање система подршке за повећање иновативних и истраживачких капацитета  приватног  сектора на територији Јадранско-јонске регије кроз повезивање актера иновација, започете су активности на креирању иновативне интернет платформе. Смисао ове платформе је умрежавање свих актера, олакшавање комуникације, размена иновација и технолошки трансфер, као и повезивање малих и средњих редузећа са потенцијалним инвеститорима.

На овој платформи могу се регистровати иновативна мала и средња предузећа, бизнис инкубатори, научно-технолошки паркови, развојне агенције, образовне институције, истраживачке организације, пословни анђели и други инвестициони фондови, као и институције и организације које на националним и регионалним нивоима креирају политике у области иновација и подршке развоју приватног сектора.

Сви заинтересовани могу се регистровати на платформи уколико попуњен образац доставе на адресу dejan.nesevic@rrazlatibor.rs. Све додатне информације у вези са платформом можете добити на телефон 031/523-065.

obrazac_za_registraciju_smart_inno_web_platform