Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

Евалуација пројекта у току

Дводневном посетом Ужицу, крајем прошле недеље, започео је посао евалуације резултата и достигнућа нашег пројекта, који реализује Институт за територијални економски развој (InTER) из Београда. Евалуација има за циљ да сагледа пројектне резултате, оцени ефикасност и ефективност њиховог испуњења, процени могућности одрживости пројекта након његовог завршетка и да препоруке за унапређење процеса који је овим пројектом успостављен.

Евалуатори су обавили разговоре са: члановима пројектног тима; руководиоцима ЈКП Дубоко, као водећег партнера; наставницима биологије који су водили рад еколошких секција и који су лидери примарне селекције у својим школама, а затим и посетили Основну школу „Слободан Секулић“, као огледни пример увођења процеса примарне селекције отпада у  ужичким школама.

Након Ужица, евалуатори ће посетити и Тузлу и комплетирати своје налазе у разговору са другим делом пројектног тима, представницима партнерских организација и наставницима који су реализовали школске активности у тузланским школама.

Евалуациони извештај ће бити завршен до половине априла месеца.

[ngg src=“galleries“ ids=“124″ display=“basic_thumbnail“]