Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

Промоција пројекта на сајму Локалне самоуправе

Овогодишње учешће РРА Златибор на сајму Бизнис база и Локалне самоуправе у хали I Београдског сајма искоришћено је за презентацију нашег пројекта ширем аудиторијуму.

Презентација је уприличена као део панел дискусије под називом „Регионално управљање отпадом у Златиборској области“ која је конципирана као прилика за размену информација и искустава, два постојећа регионална система за управљање отпадом у нашем региону – Дубоко и Бањица, са заинтересованом и стручном јавношћу.

Пошто је пројектна сарадња са донаторима један од начина да се пружи подршка процесима успостављања и адекватног унапређења постојећих регионалних система за управљање отпадом, презентација нашег пројекта је имала за циљ да пренесе пример добре праксе, који смо заједнички успоставили на територији градова Ужица и Тузле. Присуство стручне јавности на скупу, послужило је не само промоцији пројекта, већ и успостављању потенцијалне сарадње која се може реализовати у будућности. Презентацију је реализовао менаџер пројекта, који је истовремено и модерирао поменуту панел дискусију.

Поред нашег, своје представљање је имао и „братски“ пројекат из другог прекограничног програма Србија – Црна Гора, под називом “Clean”, који партнерски спроводе општине југозападне Србије и северне Црне Горе.