Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

Радионице за јавни сектор

Са циљем јачања унутарсекторске сарадње и подизање капацитета представника јавног сектора за одрживо управљање биомасом у Региону, у петак 22. маја у Библиотеци „Љубиша Р. Ђенић“ у Чајетини, организујемо едукативну радионицу за представнике институција, организација и установа које долазе из општина Нове Вароши, Прибоја и Чајетине. Агенду скупа можете погледати овде.

Очекујемо да ће представници ових субјеката узети активно учешће на радионици и искористити прилику да сазнају нешто ново, провере ранија сазнања и посаветују се са колегама из окружења и стручним експертом који је ангажован да пренесе знања која се у стручним круговима генеришу и спроводе извесно време у пракси. Верујемо да као регион, који је богат дрвном биомасом и стратешки опредељен према туризму, пољопривреди и сродним индустријама, треба да се окренемо замени фосилних горива обновљивим изворима енергије, што дрвна биомаса свакако јесте.

Радионицу на исту тему планирамо и за представнике јавног сектора из града Ужица и општина Бајина Башта и Пожега, почетком јуна месеца. Експерт ангажован за вођење радионица је гдин Слободан Јеротић.