Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

Информативна радионица у Прибоју

У понедељак, 27. априла, пројектни тим је, заједно са ангажованим експертом, боравио у Прибоју, где је у директном контакту са грађанима радио на промени свести и усвајање добрих пракси када је реч о ефикаснијој употреби огревног дрвета у домаћинствима.

На штанду који је био постављен у новом делу града већ од 15:00, грађани су имали прилику да поразговарају са експертом и менаџером пројекта у вези конкретне теме и добију промотивно-информативне материјале. Већ од 17:00 у простору Дома културе „Пиво Караматијевић“ одржана је и информативна радионица са практичном презентацијом, током које је присутнима изнето прегршт егзактних података и инфорамција везаних за ефикасну употребу дрвне биомасе. Целодневно дружење са Прибојцима додатно потврђује опредељење да пројекат реализујемо на територији Региона, имајући у виду заинтересованост и интеракцију које смо добили у овој општини.

Са сличним активностима у другим општинама Региона, настављамо у мају, али и на почетку наредне грејне сезоне, у септембру.

[ngg src=“galleries“ ids=“60″ display=“basic_thumbnail“]