Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

EUMETAL 2 – Сајам индустрије у Хановеру

Захваљујући пројекту прекограничне сарадње „Повећање конкурентности МСП и унапређење прекограничне сарадње у металској индустрији – ЕУМЕТАЛ 2“ фирме из Србије ће се и ове године представити на престижном Сајму индустрије у Хановеру – Hannover Messe. Пројектом је обезбеђено да се на заједничком штанду представи десет фирми из металопрерађивачког сектора и то из Србије: INMOLD, PAN KOMERC, PERFOM, TERMORAD i CORUN, а из Босне и Херцеговине: DŽENEMI, TERMOAPARATI, SARAJ-KOMERC, STROJAL i METALOS.

Hannover Messe, најзначајнији светски догађај у области индустријских технологија, одржаће се од ће од 7. до 11. априла 2014. и под својим кровом угостиће више од 6.500 излагача из преко 60 земаља. Званична тема сајма Hannover Messe 2014 је „Интегрисана индустрија – наредни кораци“ која осликава континуирани фокус Сајма на интеграцији као изазову од изузетног значаја за будућност индустрије.

Пројекат ЕУМЕТАЛ 2 реализује  се у оквиру ИПА Прекограничног програма Србија – Босна и Херцеговина. Пројекат реализују Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА и Регионална развојна агенција Златибор, у партнерству са Министарством привреде кантона Сарајево (БиХ) и Националаном агенцијом за регионални развој Републике Србије.