Регионална Развојна Агенција Златибор

031/523-065

office@rrazlatibor.rs

Наставак пилот акција кроз индивидуалне састанке са фирмама

Како би се на адекватан начин упознао са могућностима за финаснирање пословних активности, менаџмент start-up фирме ЛУНОС СИСТЕМ д.о.о. је након учешћа на тематским радионицама, иницирао индивидуални састанак са експертом и члановима пројектног тима  SHIPmEnTT пројекта, који је одржан 26. децембра 2019. године.

Реч је младој фирми која се бави уградњом енергетски ефикасних уређаја за вентилацију и рекуперацију. Фирма је основана 2018. године и с обзиром да је реч о производу који је нов на тржишту Србије, потребно је доста улагања у маркетинг и подизање свести становништва о начину рада и користима које ови производи доносе. У том смислу, директор фирме је истакао да је заинтересован за све програме и едукације које доприносе унапређењу пословања и   повећању конкуретности на тржишту.

Током састанка су представљене и будуће активности SHIPmEnTT пројекта, са посебним фокусом на платформу, која ће бити база информација и знања преко које ће фирме моћи не само да се информишу, већ и повежу са другим фирмама и институцијама за подршку.